EASY BANAAN PANNENKOEKJES
Ingrediënten (4 kleine pannenkoekjes)
– 1 rijpe banaan
– 1 ei
– 1 theelepel kokosolie
Garnering:
– (ceylon) kaneelpoeder
– kokosrasp
– amandelschaafsel
Bereiden:
- Prak een rijpe banaan in een schaaltje met een vork. Prak net zo lang tot je een papje hebt.
- Voeg 1 ei toe aan de geprakte banaan met een snufje kaneelpoeder en meng met de vork tot een beslag.
- Smelt op middelhoog vuur 1 theelepel kokosolie in een koekenpan.
- Schep met een juslepel het beslag voor 1 pannenkoekje in een koekenpan, herhaal met de volgende pannenkoekjes. (er passen 4 pannenkoekjes in de koekenpan)
- Laat de pannenkoekjes langzaam garen op middelhoog vuur. (hoe langzamer hoe zachter en sappiger de pannenkoekjes blijven)
- Keer als de bovenkant droog is de pannenkoekjes om en bak de onderkant nog even gaar.
- Bestrooi naar smaak met (ceylon) kaneelpoeder, kokosrasp en amandelschaafsel.
Eet smakelijk!
Lekker met een groene smoothie.
♥
Deel dit recept op: