BANAAN-HAVERMOUT CAKE
Ingrediënten (1 kleine cake)
– 80 gram havermout
– 2 rijpe bananen
– 100 ml ongezoete amandelmelk
– 2 eetlepels kokosrasp
– 1 eetlepel honing
– 1 eetlepel kokosolie
– 1 eetlepel (ceylon) kaneel
– 1 handje amandelen
– 1 handje rozijnen
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Doe alle ingredienten behalve de amandelen en rozijnen in de blender. Mix tot een beslag.
- Roer 1 handje gehakte amandelen en 1 handje rozijnen door het beslag.
- Doe een stuk bakpapier in een cakevorm, giet het beslag in de cakevorm.
- Zet zo’n 35-40 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Je kan de ingrediënten uiteraard verdubbelen voor een grotere cake. Zet deze dan iets langer in de oven.
♥
Deel dit recept op:
My favorite!
Ah fijn, eindelijk een zonder ei!