BIEFSTUK MET WOKGROENTE
Ingrediënten (2 personen)
– 200 gram biologische biefstuk
– 1/2 struik paksoi
– 125 gram kastanjechampignons
– 1 kleine stronk broccoli
– 150 gram zilvervliesrijst
– flinke scheut sojasaus (kikkoman)
Bereiden:
- Zorg dat de biefstuk op kamertemperatuur is. Zet een pan met ruim water op voor 150 gram zilvervliesrijst. Kook volgens aanwijzing op de verpakking.
- Maak 125 gram champignons, 1/2 paksoi en de broccoliroosjes schoon. (bewaar de stronk voor door je juice, lekker bij alle juicerecepten)
- Snijd alle groente fijn. Laat ondertussen een theelepel kokosolie in een koekenpan smelten op middelhoog vuur.
- Bak de biefstuk in zo’n 5 minuten gaar. Ongeveer 2,5 min aan een kant, vervolgens omkeren.
- Haal de biefstuk uit de pan, leg op een bord en dek af met een stuk aluminiumfolie. Zo kan de biefstuk verder garen.
- Wok ondertussen de gesneden groente in de lege biefstukpan. Voeg als de groente gaar is een flinke scheut sojasaus toe, laat dit even warm worden.
- Snijd de biefstuk in reepjes en voeg 1 min toe aan de groente.
- Serveer met de zilvervliesrijst.
Eet smakelijk!
Paksoi over?
Maak morgen rijstnoedels met paksoi.
Kastanjechampignons over?
Lekker door je omelet bij de lunch.
♥
Deel dit recept op: